Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Center for Studier i Arbejdsliv E-mail

CSA er en forening som har til formål at styrke forskning og undervisning i og formidling af arbejdslivsspørgsmål. Der tilstræbes den størst mulige tværfaglighed i centerets aktiviteter og medlemsskare.

CSA har eksisteret siden 1994, og har frem til og med 1998 udgivet Nyt om Arbejdsliv - Nyhedsbrev for arbejdslivsforskning. Fra og med 1999 har Tidsskrift for ARBEJDSliv erstattet nyhedsbrevet og er dermed blevet en hovedaktivitet for foreningen. Udover tidsskriftet har CSA til formål: At afholde faglige arrangementer - således er CSA forpligtiget til at have et centralt og aktuelt tema på dagsordenen ved årsmødet, der afholdes i marts, at fungere som ramme for faglige cirkler - i øjeblikket er der ingen aktive faglige cirkler, og at forbedre vilkårene for arbejdslivsforskningen - her har initiativer til diverse PhD-aktiviteter været centrale i foreningens hidtidige virke.

Henvendelse kan ske til formand Hans Jørgen Limborg, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it